Արտաքին առևտրի լոգիստիկ մրցունակության հիմնախնդիրները (Հայաստանի Հանրապետության օրինակով) / Основные проблемы конкурентоспособности логистики внешней торговли (на примере Республики Армения) / The main issues of logistics competitiveness of foreign trade (in the example of the Republic of Armenia) - Միքայելյան, Տիգրան Սամվելի / Mikayelyan Tigran (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան., 2024)
Վերջին տասնամյակներում ազգային մրցունակության բարձրացման խնդիրն առաջ է քաշվում որպես պետական կարգավորման կարևորագույն ուղենիշ / В последние десятилетия проблема повышения национальной конкурентоспособности выдвигается в качестве важнейшего ориентира государственного регулирования / In recent decades, the problem of increasing national competitiveness has been put forward as an important Iandmark of state regulation
Ը.00.06 «Միջազգային տնտեսագիտություն» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2024 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Գ. Ա. Նազարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Զ. Ա. Թադևոսյան, Ն. Յ. Հովականյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics