Կազմակերպության գովազդային գործունեության մոդելավորման հիմնահարցը / Problem of the modeling of the advertising activity of the firm - Կարապետյան, Ժենյա Արմենակի / Karapetyan Zhenya (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2013)
Ատենախոսությունը նվիրված է կազմակերպության գովազդային գործունեության ուսումնասիրությանը, վերլուծությանը և տնտեսագիտամաթեմատիկական մոդելների մշակմանը, որոնց նպատակներն են գովազդային ծախսերի օպտիմալ բաշխման եղանակների հայտնաբերումը կազմակերպության առավելագույն շահույթ ստանալու համար / Настоящая диссертация посвящена изучению анализу рекламной деятельности фирмы на основе разработки и применения экономико-математических моделей / Present dissertation is devoted to the study and analyzing of the firm advertising activity based on the development of mathematical economic models
Ը․00․08 «Տնտեսագիտամաթեմատիկական մեթոդներ և մոդելավորում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա․ Հ․ Առաքելյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ռ․ Ա․ Գևորգյան, Տ․ Ա․ Գալստյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարան (Պոլիտեխնիկ) ; Սեղմագիր՝ 28 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics