ՀՀ տարածաշրջանների մրցակցային առավելություններն ու տնտեսական զարգացման մարքեթինգային հիմնախնդիրները / Compettive advantages of regions of ra and marketing problems of economic development - Մինասյան, Արմինե Գագիկի / Minasyan Armine (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2014)
Միջազգային շուկա դուրս գալու երկրների ձգտումը պետության առջև խնդիր է դնում բացահայտել և իրականացնել իրենց մրցակցային առավելությունները և երբ դա դիտարկվում է պետության մակրոտնտեսական քաղաքականության համատեքստում առանձնակի կարևորվում են առանձին տարածաշրջանների և վարչական տարբեր ստորաբաժանումների մրցակցային առավելությունները / Из отдельных региональных единиц (марз или бывшие районы) каждый имеет некоторые особенные ресурсы и предпосылки, которые имеют большой потенциал для развития конкурентных преимуществ / From separate regional units (marz or the areas) everyone has some special resources and preconditions which have high potential for development of competitive advantages
Ը.00.02 «Տնտեսություն, նրա ոլորտների տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2014 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսազիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Ե. Զաքարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Մ. Ս. Մելքումյան, Ն. Պ. Ադոնց ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայ-ռուսական (Սլավոնական) համալսարան ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics