Разработка средств повышения быстродействия в узлах вход/выход / Մուտք/ելք հանգույցներում արագագործության բարձրացման միջոցների մշակումը / Development of means to increase speed performance in input/output blocks - Մելիքյան, Կարեն Արթուրի / Melikyan Karen (ՀՀ ԿԳՄՍՆ Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական համալսարան, 2022)
В результате развития полупроводниковых технологий современные интегральные схемы (ИС) нашли широкое применение во многих быстродействующих электронных системах / Ժամանակակից ինտեգրալ սխեմաները (ԻՍ) կիսահաղորդչային տեխնոլոգիաների զարգացման արդյունքում լայնորեն կիրառվում են բազմաթիվ արագագործ էլեկտրոնային համակարգերում / As a result of the development of semiconductor technolo modern integrated circuits (ICs) are widely used in many high-speed electronic systems
Ե.27.01 «Էլեկտրոնիկա, միկրո և նանոէլեկտրոնիկա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2022 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Օ. Հ. Պետրոսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ռ. Ռ. Վարդանյան, Ա. Ա. Վարդանյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ ռադիոֆիզիկայի և էլեկտրոնիկայի ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տեխնիկական գիտություններ / Engineering & Technology