Նորամուծությունների կառավարման հիմնախնդիրներն արտադրական կազմակերպություններում / Innovation management issues in industrial organizations - Սիմոնյան, Մանուչար Ժորայի / Simonyan Manuchar (Եվրոպական կրթական տարածաշրջանային ակադեմիա, 2016)
Տնտեսության մեջ տեղի ունեցող արմատական փոփոխություններն իրենց հետքն են թողել Հայաստանի արդյունաբերության զարգացման վրա / Вследствие последних развитии мировой экономики большая часть промышленных организаций находится в сложном положении: не полностью используются производственные возможности, постепенно снижается уровень их прибыли / Recent developments of global economy have made a negative impact on most of the industrial organizations: the production resources are not fully utilized and the level of earnings has gradually been reduced
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ոլորտների տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2016 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Հ. Օհանջանյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Տ. Ս. Մարտիրոսյան, Կ. Գ. Խաչատրյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Ատենախոսություն՝ 157 էջ, սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics