Նոր գրքեր։ Տեխնիկա: (Ինֆորմացիոն ցանկ) = Новые книги։ Техника: (Информационный указатель) - (:unkn) unknown (Հայկական ՍՍՌ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի տեխնիկական հատուկ տիպի զրականության բաժին, 1980)
Նոր գրքերի ցանկ պատանիների համար
Сост.՝ В. Геворкян, Н. Аветян.- Երևան, 1980.- թ. 8.- Օգոստոս.- 21 էջ :
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն