Ավազակության քրեաիրավական և կրիմինալոգիական հիմնախնդիրները Հայաստանի Հանրապետությունում / Criminal law and criminological problems of robbery in the Republic of Armenia - Ներսիսյան, Տիգրան Արամի / Nersisyan Tigran (Երևանի պետական համալսարան, 2012)
Հետազոտության հիմնական նպատակը Հայաստանի Հանրապետությունում ավազակությունների կրիմինալոգիական և քրեաիրավական հիմնախնդիրների ամբողջական վերլուծությունն է / Диссертация посвящена уголовно-правовым и криминологическим проблемам борьбы с разбоями в Республике Армения / This thesis is dedicated to the criminal-legal and criminological problems of the robberies in the Republic of Armenia
ԺԲ․00․05 «Քրեական իրավունք և կրիմինալոգիա, քրեակատարողական իրավունք» մասնագիտությամբ իրավաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2012 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս․ Առաքելյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա․ Եսայան, Ա․ Մարգարյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ դատախազության դպրոց ; Սեղմագիր՝ 28 էջ։
Keywords: Իրավաբանական գիտություններ, իրավագիտություն / Law