Особенности и перспективы развития рынка телекоммуникаций (на примере PA) / Հեռահաղորդակցության շուկայի զարգացման առանձնահատկությունները և հեռանկարները (ՀՀ օրինակով) / Features and development opportunities of the telecommunications market (on the example of the RA) - Ադիյան, Սեմյոն Հարությունի / Adiyan Semyon (Հայ-ռուսական (Սլավոնական) hամալսարան, 2015)
Целью диссертационного исследования является изучение особенностей развития рынка телекоммуникаций в РА и выявление перспектив и путей его дальнейшего развития / Ատենախոսությունը նվիրված է Հայաստանի Հանրապետության հեռահաղորդակցության շուկայի զարգացման առանձնահատկությունների հետազոտությանը, դրա աճի հիմնական գործոնների և հետագա զարգացման հեռանկարների բացահայտմանը / The thesis is devoted to the rescarch of features of Armenian telecommunications market, its growth factors and prospects for further disclosurc
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ոլորտների տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2015 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայ-ռուսական (Սլավոնական) համալսարանում : Գիտական ղեկավար` Թ. Շ. Թորոսյան : Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Տ. Ս. Մարտիրոսյան, Ա. Ա. Խանգելդյան : Առաջատար կազմակերպություն` Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան : Սեղմագիր՝ 24 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics