Մտավոր սեփականության կրթության կազմակերպումը գիտելիքահենք տնտեսության զարգացման համատեքստում / The organization of intellectual property education in the context of development of knowledge-based economy - Շահինյան, Անի Հրաչյայի / Shahinyan Ani (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2018)
Գիտելիքահենք տնտեսության կայուն զարգացման համատեքստում աշխատանքի և կրթության շուկաների համաչափ զարգացման համար առավել քան երբևէ կարևորվում են մտավոր ներուժի բացահայտումը, արդյունավետ օգտագործումն ու գնահատումը, նորարարության ու ստեղծարարության խթանումը / В контексте развития экономики, основанной на знаниях, выявление, эффективное использование и оценивание интеллектуального потенциала являются важнейшими факторами для сбалансированного развития рынка труда и образования / In the context of development of knowledge-based economy, the identification, efficient application and evaluation of intellectual are crucial for the assurance of balanced development of labour market d education
ԺԳ.00.01 «Մանկավարժության տեսություն և պատմություն» մասնագիտությամբ մանկավարժական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2018 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի Վ. Բրյուսովի անվան պետական լեզվահասարակագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Հ․ Հ․ Պետրոսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ռ. Ա. Մարդոյան, Ա. Վ. Հովհաննիսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Վանաձորի Հ. Թումանյանի անվան պետական համալսարան ; Ատենախոսություն՝ 203 էջ, սեղմագիր՝ 22 էջ:
Keywords: Մանկավարժություն, մանկավարժական գիտություններ / Pedagogy