Организация удаленного доступа к армяноязычным библиографическим базам данных / Հայալեզու մատենագիտական տվյալների հենքերի հեռակա օգտագործման կազմակերպում / Organizing remote access to armenian script oriented bibliographic databases - Սուքիասյան, Միքայել Լևոնի / Sukiasyan Michael (ՀՀ ԳԱԱ ինֆորմատիկայի և ավտոմատացման պրոբլեմների ինստիտուտ, 1998)
В настоящее время одним из самых ценных ресурсов мирового сообщества является информация. Темпы накопления и потребность ее использования растут с каждым днем / Հետազոտված են ժամանակակից գրադարանային ինֆորմացիոն տեխնոլոգիաները
Ե.13.05 «Հաշվողական տեխնիկայի և մաթեմատիկական մեթոդների կիրառումը գիտական հետազոտություններում» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-1998 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ ինֆորմատիկայի և ավտոմատացման պրոբլեմների ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Յ. Հ. Շուքուրյան, Վ. Գ. Սահակյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Ս. Նանասյան, Տ. Կ. Զարգարյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 15 էջ։
Keywords: Ինֆորմատիկա և համակարգչային համակարգեր / Informatics & Computer Systems