Некоторые закономерности рассеяния рентгеновских пучков в совершенных кристаллах SiO₂ и КН₂РО₄ под влиянием внешних воздействий / Արտաքին ազդակներով դեֆորմացված կատարյալ SiO₂ և КН₂РО₄ բյուրեղներում ռենտգենյան փնջերի ցրման որոշ օրինաչափություններ - Գևորգյան, Կոնստանտին Մուշեղի / Gevorgyan Konstantin (ՀՀ ԳԱԱ ֆիզիկայի կիրառական պրոբլեմների ինստիտուտ, 2010)
Получение полупроводниковых кристаллов с определенными физическими свойствами - актуальная задача научно технического прогресса / Ատենախոսությունը նվիրված է ռենտգենյան ճառագայթների ցրման դինամիկ պրոցեսների ուսումնասիրմանը կատարյալ միաբյուրեղներում արտաքին ազդակների (ծավալային ակուստիկ ալիքների և ջերմաստիճանային գրադիենտի) պարամետրերից կախված
Ա.04.07 «Կոնդենսացված վիճակի ֆիզիկա» մասնագիտությամբ ֆիզիկամաթեմատիկական գիտությունների գիտական աստիճանի թեկնածուի աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2010 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Է. Վ. Չուբարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ. Վ. Հարությունյան, Կ. Տ. Հայրապետյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի ֆիզիկայի ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 18 էջ։
Keywords: Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտություններ / Mathematics & Physics