Նոր գրքեր պատանիներին : Ինֆորմացիոն ցանկ - (:unkn) unknown (Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի ինֆորմացիայի և մատենագիտության բաժին, 1981)
Պատանիների համար նոր գրականության ցանկ
Կազմ.՝ Լ. Վ. Թովմասյան.-Երևան, 1981. -թ.1.-Հունվար.-11 էջ., 20 սմ
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն