Վ. Լենինի աշխատությունների և նրա մասին եղած գրականության պրոպագանդան գրադարաններում։ (Մեթոդական և բիբլիոգրաֆիական նյութեր Վ. Ի. Լենինի ծննդյան 90-ամյակի առթիվ) - (:unkn) unknown (Հայկական ՍՍՌ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական ռեսպուբլիկական գրադարան, 1960)
Վ. Լենինի ծննդյան 90-ամյակի առիթով լենինյան աշխատությունները մասսայական գրադարաններում տարածելու վերաբերյալ, նաև՝ հանձնարարական գրականւթյան ցանկ
Կազմ․՝ Գրադարանագիտական-մեթոդական և բիբլիոգրաֆիական բաժին ; Խմբ.՝ Մ. Արզումանյան ; Տեխ. խմբ.՝ Կ. Բաղդասարյան. - Երևան, 1960. - 88 էջ:
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն