Параметрическая интерполяция и приближенное нахождение периодических решений интегро-дифференциально-разностных уравнений / Պարամետրական ինտերպոլյացիա և ինտեզրա-ղիֆերենցիալ- տարբերակային հավասարումների պարբերական մոտավոր լուծումների որոնումը / Parametrical interpolation and approximate finding of periodic solutions of integral-differential-equations - Սահակյան, Կարեն Պայքարի / Sahakyan Karen (ՀՀ ԳԱԱ ինֆորմատիկայի և ավտոմատացման պրոբլեմների ինստիտուտ, 1999)
Хорошо известно, что тригонометрические интерполяционные формулы находят приложения при решении широкого класса прикладных задач / Ատենախոսությունում ուսումնասիրվում է պատիկ ինտերպոլյացիոն բանաձևերի մի ընտանիք միաչափ և բազմաչափ դեպքերում
Ե.13.05 «Հաշվողական տեխնիկայի և մաթեմատիկական մեթոդների կիրառությունը գիտական հետազոտություններում» մասնագիտությամբ ֆիզիկա-մաթեմատիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-1999 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ մաթեմատիկայի ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Հ. Բ. Ներսիսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ի. Դ. Զասլավսկի, Յ. Ռ. Հակոբյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 15 էջ։
Keywords: Ինֆորմատիկա և համակարգչային համակարգեր / Informatics & Computer Systems