Շրջանային գրադարանի աշխատանքի պլանավորումը և հաշվետվությունը: (Մեթոդա-հրահանգչական նյութեր) - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ Կուլտուրայի մինիստրություն; Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի գրադարանագիտության գիտա-մեթոդական բաժին, 1972)
Շրջանային գրադարանի աշխատանքների մասին
Կազմ.՝Ա. Ամիրյան ; Խմբ.՝ Հ. Սիլվանյան ; Տեխ. խմբ.՝ Հ. Մարտիրոսյան. - Երևան, 1972. - 24 էջ. -(Օգնություն գրադարանավարին)
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն