Մեծահասակների կրթության հիմնախնդիրն Իրանի կրթության համակարգում / Проблема образования взрослых в системе образования Ирана / The issue of adult education in Iran's education system - Համիդռեզա, Կամիար / Hamidreza Kamiar (ՀՀ ԿԳՄՍՆ Երևանի պետական համալսարան, 2024)
Յուրաքանչյուր հասարակության զարգացումը և բարգավաճումը պայմանավորված են նրա մարդկային կապիտալի զարգացմամբ / Развития и процветание каждого общества зависит от развития его человеческого капитала / The development and prosperity of every society depends on the development of its human kapital
ԺԳ.00.01 «Մանկավարժության տեսություն և պատմություն» մասնագիտությամբ մանկավարժական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2024 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ն. Կ. Հարությունյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ռ. Ա. Մարդոյան, Ա. Տ. Մայիլյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Վանաձորի Հ. Թումանյանի անվան պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Մանկավարժություն, մանկավարժական գիտություններ / Pedagogy