Հանցանք կատարած անձանց հանձնելու քրեաիրավական կարգավորումը / Criminal-legal regulation of the extradition of the persons committed crime - Ֆիդանյան, Արա Խորենի / Fidanyan Ara (Երևանի պետական համալսարան, 2015)
Հանցանք կատարած անձանց հանձնումը քրեական հետապնդում իրականացնելու կարևորագույն փուլերից մեկն է / Диссертация посвящена исследованию уголовно-правовых проблем выдачи лиц, совершивших преступление / The thesis is dedicated to the criminal-legal issues of extradition of individuals who have committed crime
ԺԲ.00.05 «Քրեական իրավունք և կրիմինալոգիա, քրեակատարողական իրավունք» մասնագիտությամբ իրավաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2015 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Վ. Առաքելյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Հ. Գաբուզյան, Վ. Մ. Տեր-Գևորգյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայ-ռուսական (Սլավոնական) համալսարան ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Իրավաբանական գիտություններ, իրավագիտություն / Law