Применение волноводно-щелевых антенных решеток качестве облучателей двухзеркальных сферических антенн / Երկհայելային սֆերիկ անտենաներում ալիքատարաճեղքային անտենային ցանց - ճառագայթիչների կիրառումը - Աբրահամյան, Հրայր Վազգենի / Abrahamyan Hrayr (ՀՀ ԿԳՆ Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարան (Պոլիտեխնիկ), 2010)
Двухзеркальные антенны применяются в современной радиоастрономии, радиолокации, радионавигации, космической связи (в том числе и дальней) и в других отраслях связи / Հետազոտվել է երկհայելային սֆերիկ անտենաներում (ԵՍԱ) ալիքատարաճեղքային անտենային ցանց (ԱՃՑ) - ճառագայթիչների կիրառումը
Ե.12.02 «Անտենաներ, գերբարձր հաճախականության սարքավորումներ և տեխնոլոգիաներ» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2010 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Ռադիոֆիզիկայի գիտահետազոտական ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Ս. Սարգսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Գ. Ղուլյան, Հ. Ս. Հարոյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի կապի միջոցների գիտահետազոտական ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 19 էջ։
Keywords: Տեխնիկական գիտություններ / Engineering & Technology