Գիրքը և ընթերցանությունը հայ գյուղի կյանքում:Սոցիոլոգիական հետազոտության արդյունքների մեկնաբանություն: Գիտական աշխատությունների ժողովածու: Պրակ 2 - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն ; Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի գրադարանագիտության և մատենագիտության տեսության գիտահետազոտական բաժին, 1980)
Գյուղում գրադարանային գործի կազմակերպման մասին
Խմբ.՝ Մ.Վ. Փիլոյան ; Երևան. - 1980. -110 էջ։ նկ., աղս.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն