ՍՄԿԿ 23-րդ համագումարի նյութերը մասսաներին: (Օգնություն գրադարանավարին) - (:unkn) unknown (My University, 1966)
Գրադարանի աշխատողների՝ ՍՄԿԿ 23-րդ համագումարի նյութերը մասսաներին հասցնելու գործի վերաբերյալ, նաև՝ հանձնարարական գրականության ցանկ
Կազմ.՝ Գրադարանագիտության մեթոդական բաժին ; Խմբ.՝ Ա. Թիրաբյանը ; Տեխ. խմբ.՝ Հ. Մարտիրոսյան. - Երևան, 1966. - 180 էջ ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն