Քրեական գործով վարույթի կասեցման հիմնախնդիրները Հայաստանի Հանրապետության քրեական դատավարության մինչդատական վարույթում / Problems of suspending of the criminal proceedings in the pre-trial criminal proceedings of the RA - Մարտիրոսյան, Արսեն Ռուբիկի / Martirosyan Arsen (Երևանի պետական համալսարան, 2011)
1995 թ. Հայաստանի Հանրապետության Սահմանադրության (այսուհետ ՀՀ Սահմանադրություն) ընդունումից հետո հանրապետությունում մեկնարկեց դատաիրավական բարեփոխումների առաջին փուլը / Основная цель диссертации - подвергнуть систематизированному и многостороннему анализу нормы кодекса уголовного судопроизводства, составляющие институт приостановления разбирательства по уголовному делу в досудебном процессе, одновременно выявляя задачи, связанные как с теоретическим, так и с практическим восприятием этого уголовно-процессуального института / The main objective of the thesis - to subject the systematic and comprehensive analysis of the norms of criminal procedure code that make up the Institute for the suspension of criminal proceedings in the pretrial process, while identifying problems associated with both the theoretical and the practical perception of that legal procedural institute
ԺԲ.00.04 «Դատավարական իրավունք - դատարանակազմություն, քաղաքացիական դատավարություն, քրեական դատավարություն, կրիմինալիստիկա, դատականփորձաքննություն, փաստաբանություն, օպերատիվ-հետախուզական գործունեության տեսություն» մասնագիտությամբ իրավաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2011 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Մ. Գ. Խաչատրյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Մ. Ե. Տոկարևա, Դ. Զ. Ավետիսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայ-ռուսական (Սլավոնական) համալսարան ; Սեղմագիր՝ 30 էջ։
Keywords: Իրավաբանական գիտություններ, իրավագիտություն / Law