Հայ-կիրգիզական գրական կապեր 1939-1987: Մատենագիտական ցանկ = Армяно-киргизские литературные связи - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն ; Ալ. Մյասնիկյանի անվան Ժողովուրդների բարեկամության շքանշանակիր ՀՍՍՀ պետական գրադարանի տեղեկատու- ինֆորմացիայի բաժին, 1988)
Հայ-կիրգիզական գրական կապերի վերաբերյալ հանձնարարական գրականության ցանկ
Կազմ.՝ Լ. Ս. Գալստյան ; Խմբ.՝ Ա. Հ. Եփրեմյան. - Երևան, 1988. - 64 էջ
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն