Проблемы уголовной ответственности за составные преступления (сравнительно-правовое исследование) / Բարդ հանցագործությունների համար քրեական պատասխանատվության հիմնախնդիրները (համեմատական-իրավական հետազոտություն) / Problems of criminal liability for compound crimes (Comparative legal research) - Բորյան, Էդգար Արայի / Boryan Edgar (Հայ-ռուսական (Սլավոնական) համալսարան, 2012)
В эпоху научно-технических достижений криминогенная ситуация во всем мире изменилась, и эти изменения далеко не в лучшую сторону / Սույն ատենախոսությունը նվիրված է բարդ (բաղադրյալ) հանցագործությունների համար քրեական պատասխանատվությանն առնչվող հիմնախնդիրների համալիր հետազոտմանը / The dissertation is devoted to comprehensive and complex study of problems which encounter in establishing responsibility for compound crimes
ԺԲ.00.05 «Քրեական իրավունք և կրիմինալոգիա, քրեակատարողական իրավունք» մասնագիտությամբ իրավաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցմաև ատենախոսություն ; Երևան-2012 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայ-ռուսական (Սլավոնական) համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Ս. Ավետիսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Հ. Գաբուզյան, Զ. Ա. Թադևոսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ «Դատախազության դպրոց» ՊՈԱԿ ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Իրավաբանական գիտություններ, իրավագիտություն / Law