Электрохимическая полимеризация азотсодержащих гетероциклических мономеров / Ազոտ պարունակող հետերոցիկլիկ մոնոմերների էլեկտրաքիմիական պոլիմերացում - Սարգսյան, Սերժիկ Հակոբի / Sargsyan Serzhik (ՀՀ ԳԱԱ օրգանական քիմիայի ինստիտուտ, 1996)
Развитие химии высокомолекулярных соединений определяется не только и поиском новых видов полимеров со специфическими свойствами, но поиском новых методов синтеза указанных веществ / Բարձրամոլեկուլային միացությունների քիմիայի զարգացումը պայմանավորված է ոչ միայն նոր հատկություններով օժտված պոլիմերների սինթեզով, այլև նոր մեթոդների որոնմամբ
Բ.00.06 «Բարձրամոլեկուլային միացություններ» և Բ.00.05 «Էլեկտրաքիմիա» մասնագիտություններով քիմիական գիտությունների դոկտորի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-1996 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ օրգանական քիմիայի ինստիտուտում ; Գիտական խորհրդատու՝ Ս․ Գ. Մացոյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Ա. Մատնիշյան, Է. Վ. Ղազարյան, Մ. Լ. Երիցյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Ա. Ն. Ֆրումկինի անվան էլեկտրաքիմիայի ինստիտուտ ; Սեղմագիր 35 էջ։
Keywords: Քիմիական գիտություններ / Chemistry