Получение исходного аминоспирта для ганглерона и кватерона в условиях межфазного катализа / Միջֆազային կատալիզի պայմաններում գանգլերոնի և քվատերոնի ելանյութային ամինասպիրտի ստացումը / Obtaining aminoalcohol as a starting material for the synthesis of gangleronum and quateronum in conditions phase transfer catalysis - Պռազյան, Աննա Սուրենի / Prazyan Anna (Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական համալսարան, 2015)
Усовершенствование и переработка методов получения лекарственных препаратов имеет актуальное значение / Դեղանյութերի ստացման եղանակների կատարելագործումն ու մշակումն ունեն արդիական նշանակություն / Improvement and development of the methods for producing medicinal substances are of urgent importance
Ե.17.04 «Օրգանական նյութերի սինթեզի և վերամշակման տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2015 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Գ. Հ. Թորոսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ. Հ. Մնացականյան, Հ. Գ. Խաչատրյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Խ. Աբովյանի անվան հայկական պետական մանկավարժական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տեխնիկական գիտություններ / Engineering & Technology