Разработка методов определения характеристик неавтономных матриц и автоматизация вычислительных процедур / Ոչ ավտոնոմ մատրիցների բնութագրիչների որոշման մեթոդների մշակումը և հաշվողական գործընթացների ավտոմատացումը / Development of methods for determining characteristics of nonautonomous matrices and computing processes automation - Թամազյան, Մհեր Ջորջի / Tamazyan Mher (Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարան (Պոլիտեխնիկ), 2012)
Дифференциальные преобразования, предложенные академиком НАН Украины Г.Е. Пуховым, предоставляют широкие возможности для изучения неавтономных систем / Ատենախոսության հիմնական գիտական արդյունքներն են՝ 1. Ավտոմատացված համակարգերի մաթեմատիկական ապահովման բնագավառում / The main scientific results of the thesis 1. In the field of mathematical support for automated systems
Ե.13.02 «Ավտոմատացման համակարգեր» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2012 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարանում (Պոլիտեխնիկ) ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Հ. Սիմոնյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Թ. Ա. Նալչաջյան, Վ. Ս. Եղիազարյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 24 էջ։
Keywords: Ինֆորմատիկա և համակարգչային համակարգեր / Informatics & Computer Systems