Բանկային գործառնական ռիսկերը և դրանց մեղմացման ուղիները Հայաստանի Հանրապետությունում - Եգանյան, Տիգրան Ռաֆայելի / Yeganyan Tigran (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական տնտեսագիտական ինստիտուտ, 2002)
Բանկային ոլորտում տեղի ունեցող փոփոխությունները, որոնք բնութագրվում են բանկերի կառավարման մեթոդների, կորպորատիվ և անհատ հաճախորդների սպասարկման ձևերի նորամուծություններով, հանգեցրին նոր ռիսկերի ի հայտ գալուն / В диссертации на основе теоретических и практических исследований и анализа выявлены осовенности банковской деятельности как осовой рискованной сферы визнеса
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, դրամաշրջանառություն և վարկ» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2002 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական տնտեսագիտական ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ L. Հ. Բադանյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Զ. Սարգսյան, Գ. Ա. Մաչանյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ֆինանսների և էկոնոմիկայի նախարարության Տնտեսագիտական հետազոտությունների ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 24 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics