Молекулярные патомеханизмы развития эхинококкоза печени / Լյարդի էխինակոկոզի զարգացման մոլեկուլային պաթոմեխանիզմները / Molecular pathomechanisms of the development of the liver echinococcosis - Զանգինյան, Հասմիկ Վլադիմիրի / Zanginyan Hasmik (ՀՀ ԳԱԱ Հ. Բունիաթյանի անվան կենսաքիմիայի ինստիտուտ, 2013)
Инфекции инвазии остаются одной из основных причин инвалидности смертности в мире / Լյարդի էխինակոկոզը (ԼԷ) առաջացնում է խոր ֆունկցիոնալ փոփոխություններ լյարդում հարուցելով վերջինիս աշխատանքի անբավարարության հետ կապված ինչպես տեղային, այնպես էլ օրգանիզմի ընդհանուր կենսունակության խանգարումներ / Echinococcosis (LE) is an important problem in medical parasitology
Գ.00.03 «Մոլեկուլային և բջջային կենսաբանություն» մասնագիտությամբ կենսաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ մոլեկուլային կենսաբանության ինստիտուտի գիտական խորհրդում ; Գիտական ղեկավար՝ Լ. Մ. Հովսեփյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Յու.Վ. Թադևոսյան, Զ. Ա. Կարալյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան ; Սեղմագիր՝ 25 էջ։
Keywords: Կենսաբանական գիտություններ / Biology