Հայաստանի ԳԿՀ-երը 1993 թվականին։ Աշխատանքների վերլուծություն և մեթոդական հանձնարարականներ։ - (:unkn) unknown (Հայկական ՍՍՌ Կուլտուրայի մինիստրության Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի գրադարանագիտության գիտամեթոդական բաժին, 1994)
1993 թ. Հայաստանի ԳԿՀ-երի աշխատանքի վիճակագրական վերլուծություն
Կազմ.՝ Լ. Դանիելյան; Խմբ.՝ Լ. Մութաֆյան. - Երևան, 1994. - 107 էջ :
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն