Էլեկտրամագնիսական կախոցի ավտոմատացված նախագծման համակարգի մշակումը / Development of an automated design system for electromagnetic suspension - Չուխաջյան, Նարեկ Հայկի / Chukhajyan Narek (Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական համալսարան, 2024)
Ատենախոսությունը նվիրված է էլեկտրամագնիսական կախոցների ուսումնասիրությանը և այդ կախոցների նախագծման և օպտիմալացման ավտոմատացված համակարգի մշակմանը / Диссертация посвящена исследованию электромагнитного подвеса и разработке автоматизированной системы проектирования и оптимизации этого устройства / The dissertation is dedicated to the study of electromagnetic suspension and the development of an automated system for the design and optimization of these suspensions
Ե.13.02 «Ավտոմատացման համակարգեր» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2024 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Խ. Գրիգորյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Հ. Ս. Սուքիասյան, Հ. Գ. Դարբինյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Սինոփսիս-Արմենիա ՓԲԸ ; Սեղմագիր՝ 19 էջ։
Keywords: Ինֆորմատիկա և համակարգչային համակարգեր / Informatics & Computer Systems