Գիրքը երիտասարդությանը - Շահազիզյան Ալբերտ (ՀՍՍՌ Ալ․ Մյասնիկյանի անվան պետական ռեսպուբլիկական գրադարանի գրադարանագիտության մեթոդական բաժին, 1965)
Գիրքը երիտասարդությանը հասցնելու՝ գրադարանավարի դերի մասին, նաև՝ հանձնարարական գրականության ցանկ
Խմբ․՝ Հ․ Կոստիկյան ; Տեխ․ խմբ․՝ Հ․ Մարտիրոսյան. - Երևան, 1965. - 103 էջ․-(Օգնություն գրադարանավարին)
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն