Նոր գրքեր: Տեխնիկա: (Ինֆորմացիոն ցանկ)= Новые книги:Техника: Информационный указатель - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ Ա.Ֆ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի հատուկ տիպի տեխնիկական փաստաթղթերի և գրականության բաժին, 1978)
Տեխնիկայի վերաբերյալ նոր գրքերի ցանկ
Ответственные сост. выпуска: В. Л Геворкян ; Н. Т. Аветян.-Ереван, 1978.-N 9.-Сентямбрь.-16 с. ; 21 см.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն