Մեթոդական հանձնարարականներ սեմինար պարապմունքների համար : Օգնություն գրադարանավարներին - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն ; Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի գրադարանագիտության գիտամեթոդական բաժին, 1983)
Մեթոդական հանձնարարականներ գրադարանավարների համար
Խմբ.՝ Ալ. Շահազիզյան.-Երևան, 1983.- 40 էջ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն