Նոր գրքեր պատանիներին: Ինֆորմացիոն ցանկ =Новые книги юным - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի ինՖորմացիայի և մատենագիտության բաժին, 1982)
Պատանիների համար նախատեսված՝ նոր գրքերի մատենագիտական ցանկ
Կազմ՝. Ն. Մուրադյան- Երևան, 1982.- թ.2.-Փետրվար.-10 էջ ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն