Նոր գրքեր: Տեխնիկա: (Ինֆորմացիոն ցանկ)=Новые книги: Техника: Информационный указатель - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ Ա. Ֆ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի հատուկ տիպի տեխնիկական փաստաթղթերի և գրականության բաժին, 1978)
Տեխնիկական գրականության վերաբերյալ նոր գրքերի ցանկ
Թողարկման պատ.՝ Վ. Գևորգյան, Ն. Ավետյան. - Երևան, 1978.- թ. 6.- Հունիս. -20 էջ ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն