Նոր գրքեր : Գյուղատնտեսություն - (:unkn) unknown (Հայաստանի ազգային գրադարանի տեղեկատու-ինֆորմացիոն մատենագիտության բաժին, 1991)
Գյուղատնտեսության վերաբերյալ նոր գրականության ցանկ
Կազմ.՝ Ն. Տ. Ավետյան.-Երևան, 1991. -թ.1.-հունվար.-10 էջ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն