Ինֆորմացիայի պաշտպանության հիմնահարցերի հետազոտում էլեկտրոնային կրթական համակարգերում / Investigation of information security issues in e-learning systems - Առաքելյան, Վահե Առաքելի / Arakelyan Vahe (ՀՀ ԳԱԱ ինֆորմատիկայի և ավտոմատացման պրոբլեմների ինստիտուտ, 2014)
Էլեկտրոնային ուսուցումը կրթություն ստանալու գերժամանակակից միջոց է, որտեղ կիրառված են ավանդական և ինովացիոն մեթոդներ, համակարգչային և տեղեկատվական տեխնոլոգիաների վրա հիմնված բազմաֆունկցիոնալ գործիքներ և ծրագրային ապահովումներ / Диссертация посвящена исследованию задач безопастности и целостности электронных систем обучения LMS Moodle, по скольку подавляющее их число, использующихся на территории Республики Армения, реализованы на этой платформе / The thesis is devoted to the study of issues of security and integrity of e-learning systems, particularly to LMS Moodle system, as the vast majority of e-learning systems used in the Republic of Armenia are based on LMS Moodle system
Ե.13.04 «Հաշվողական մեքենաների, համալիրների, համակարգերի և ցանցերի մաթեմատիկական և ծրագրային ապահովում» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2014 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ ինֆորմատիկայի և ավտոմատացման պրոբլեմների ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Մ. Ե. Հարությունյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Ս. Նանասյան, Մ. Ղ. Գյուրջյան ; Առաջատար կազմակերպություն Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 20 էջ։
Keywords: Ինֆորմատիկա և համակարգչային համակարգեր / Informatics & Computer Systems