Ներքին աուդիտի կատարելագործումը ՀՀ հանրային կառավարման ոլորտում - Պողոսյան, Արթուր Հմայակի / Poghosyan Arthur (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2008)
Ատենախոսության նպատակն է մշակել ՀՀ հանրային ոլորտում գործող կազմակերպությունների ներքին աուդիտի և ֆինանսական վերահսկողության բարելավմանն ուղղված միջոցառումների համակարգ, ինչպես նաև ներկայացնել ներքին աուդիտի արդյունավետության չափանիշների մշակման մեթոդաբանություն / Цель диссертации - улучшение организации внутреннего аудита на основе раскрытия особенностей экономической деятельности публичных органиазаций
Ը.00.05 «Հաշվապահական հաշվառում և վիճակագրություն» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2008 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Գ. Ճուղուրյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Ա. Թավադյան, Ս. Գ. Ավետիսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան ; Սեղմագիր՝ 18 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics