Биосистематические и фитогеографические особенности рода Euphorbia (Euphorbiaceae) в Северо-восточном Иране / Euphorbia ցեղի (Euphorbiaceae) կենսակարգաբանական և ֆիտոաշխարհագրական առանձնահատկությունները Հյուսիս-արևելյան Իրանում / Biosystematics and phytogeographical studies on the genus Euphorbia L. (Euphorbiaceae) in NE Iran - նասեհ,Յասամին Ալեյմանի / Naseh Yasamin (ՀՀ ԳԱԱ Բուսաբանության ինստիտուտ, 2016)
Северо-восточная часть Исламской Республики Иран- Хорасанская область-является очень интересным в ботаническом и ботанико-географическом отношении объектом / Աշխատանքը նվիրված է Euphorbia ցեղի ուսումնասիրությանը Հյուսիս-արևելյան Իրանում / This study has focused on the genusof Euphorbia in NE Iran
Գ.00.05 «Բուսաբանություն» մասնագիտությամբ կենսաբանականգիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2016 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ բուսաբանության ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Է. Ա. Նազարովա ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Մ. Է. Հովհաննիսյան, Ա. Թ. Ասատրյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Կենսաբանական գիտություններ / Biology