Совершенствование технологических процессов производства противоящурной вакцины / Հակադաբաղային պատվաստանյութի արտադրության տեխնոլոգիական պրոցեսների կատարելագործումը / Improvement of technological processes for production of foot-and-mouth disease vaccines - Մարկոսյան, Տիգրան Հակոբի / Markosyan Tigran vejacnem (ՀՀ ԱՏԶՆ «Կենսատեխնոլոգիայի ԳՀԻ» Փբը, 2006)
К числу инфекционных болезней, продолжающих наносить серьезный ущерб животноводству относится ящур, который является мировой проблемой / Դաբաղը շարունակում է մեծ վնաս պատճառել անասնապահությանը և հանդիսանում է համաշխարհային պրոբլեմ / Foot-and-mouth disease (FMD) continuing to cause serious damage to stock-breeding and is world wide problem
Գ.00.14 «Կենսատեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ կենսաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2006 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱՍ միկրոբիոլոգիայի ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Ե. Ներսիսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ժ. Ի. Հակոբյան, Ս. Գ. Եղոյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան ; Սեղմագիր՝ 20 էջ։
Keywords: Կենսաբանական գիտություններ / Biology