Задачи колебания и устойчивости пластин с несимметричной по толщине неоднородностью / Ըստ հաստության ոչ համաչափ անհամասեռությամբ սալերի տատանման և կայունության խնդիրներ / Problems of vibrations and stability of non symmetric over thickness non-homogeneous plates - Գրիշկո, Աննա Միքայելի / Grishko Anna (ՀՀ ԳԱԱ մեխանիկայի ինստիտուտ, 2018)
В теории упругой устойчивости большое внимание уделяется вопросам устойчивости пластин и оболочек, обтекаемых потоком газа с большой сверхзвуковой скоростью / Ներկայացված աշխատանքում ուսումնասիրվում են հարթ առաձգական սալերի տատանումները և կայունությունը / In this paper, we consider the oscillations and stability of a non-symmetric nonhomogeneous over thickness rectangular plate
Ա.02.04 «Դեֆորմացվող պինդ մարմնի մեխանիկա» մասնագիտությամբ ֆիզիկամաթեմատիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2018 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Մ. Վ. Բելուբեկյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ս. Վ. Սարգսյան, Ս. Ռ. Մարտիրոսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Պետական ճարտարագիտական համալսարան (Պոլիտեխնիկ) ; Ատենախոսություն՝ 117 էջ, սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտություններ / Mathematics & Physics