Օգնություն տեղական սովետների դեպուտատներին: Հանձնարարված գրականության ցանկ - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն ; Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի մատենագիտության և ինֆորմացիայի բաժին, 1975)
Հանձնարարական գրականության ցանկ` նորընտիր դեպուտատների համար
Կազմ.՝ Ա. Ղարիբյան ; Կոնսուլտանտ՝ Շ. Պետրոսյան ; Մատենագիտ. խմբ.՝ Մ. Ներսիսյան.- Երևան, 1975. - 24 էջ:
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն