ՀՀ ապահովագրական համակարգի զարգացման ուղիները շուկայական տնտեսության անցման պայմաններում - Կիրակոսյան, Կարեն Խաչիկի / Kirakosyan Karen (ՀՀ ֆինանսների և էկոնոմիկայի նախարարության տնտեսագիտական հետազոտությունների ինստիտուտ, 2004)
Ատենախոսությունը նվիրված է ՀՀ-ում ապահովագրական համակարգի զարգացման հիմնական խնդիրների ուսումնասիրությանը և վերլուծությանը / Диссертация посвящена исследованию и анализу основных задач развития системы страхования в РА
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2004 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ֆինանսների և էկոնոմիկայի նախարարության տնտեսագիտական հետազոտությունների ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Կ. Ռ. Ներսիսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Խ. Նազարյան, Ա. Ռ. Թամազյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ պետական գույքի կառավարման վարչության կառավարման և տնտեսական բարեփոխումների ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 24 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics