О возможности генерации и управления параметрами фотонных пучков / Ֆոտոնային աղբյուրների գրգռման և նրանց բնութագրիչների ղեկավարման մասին - Հարությունյան, Գևորգ Ռաֆիկի / Harutyunyan Gevorg (ՀՀ ԳԱԱ ֆիզիկայի կիրառական պրոբլեմների ինստիտուտ, 2002)
Современное состояние микроэлектроники и повышенный интерес в технике к совершенным кристаллам, некоторые вопросы в области томографии биологических объектов и т. д. требуют новых монохроматических и интенсивных источников излучения ангстремных длин волн с контролируемыми временно-пространственным параметрами / Ատենախոսությունը նվիրված է ռենտգենյան ճառագայթների տիրույթում ֆոտոնային փնջերի ձևավորման և տարածության ու ժամանակի մեջ նրանց բնութագրիչների ղեկավարմանը
Ա.04.07 «Պինդ մարմնի ֆիզիկա» մասնագիտությամբ ֆիզիկամաթեմատիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի ատենախոսություն ; Երևան-2002 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ ֆիզիկայի կիրառական պրոբլեմների ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Ռ. Մկրտչյան ; Պաշտոնական ընդիմախոսներ՝ Պ. Ա. Ալեքսանդրով, Լ. Ա. Գևորգյան ; Առաջատարկազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան, ֆիզիկայի ֆակուլտետ ; Սեղմագիր՝ 19 էջ։
Keywords: Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտություններ / Mathematics & Physics