The nature of the ottoman empiire / Օսմանյան կայսրության բնույթը - Մանուկյան, Արթուր / Manukyan Arthur (My University, 2011)
Պաստառում Հ. Մորգենթաուերի խոսքերը վկայում են, որ իր էությամբ թուրքը թաքնված է ու վախկոտ և նրա սուրը կտրում է միայն դիվանագիտական աջակիցներ ունենալու դեպքում։
[Նկարիչ՝ Արթուր Մանուկյան]. - Առանց տեղի ։ Առանց հրատարակչության, [2011]. - 1 թերթ։ գուն. նկ. ; 80x56 սմ
Keywords: Հայկական գրաֆիկա / Armenian graphics; Քաղաքական պաստառ / Political placards