Совершенствование инструментов налоговой политики в Республике Армения / Հարկային քաղաքականության գործիքների կատարելագործումը Հայաստանի Հանրապետությունում / Improvement of the тах policy instruments in the Republic of Armenia - Հակոբյան, Տիգրան Աժդահակի / Hakobyan Tigran (Հայ-ռուսական համալսարան, 2019)
В современном мире одной из основных предпосылок для создания конкурентоспособной и развивающейся экономики является обеспечение устойчивых источников финансирования государственного бюджета / Պետության հարկային քաղաքականության առաջնահերթ խնդիրը պետք է լինի երկրի տնտեսության երկարաժամկետ զարգացմանը և գործարար միջավայրի ձևավորմանն աջակցելը, այլ ոչ կարճաժամկետ նպատակներին հասնելու համար հարկային եկամուտների բացարձակ արժեքի ավելացումը / The primary objective of the tax policy of a country should be supporting the long-term growth of the country's economy and the development of the business environment, instead of increasing the absolute value of tax revenues to achieve short-term goals
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, հաշվապահական հաշվառում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2019 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայ-Ռուսական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Հ. Ա. Բագրատյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Բ. Սալնազարյան, Հ. Հ. Հանիսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 24 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics