Проблемы уголовной ответственности за мошенничество (сравнительно-правовое исследование) / Խարդախության համար քրեական պատասխանատվության հիմնախնդիրները (իրավական համեմատական վերլուծությունը / Fundamentals of the criminal liability for fraud (comparative legal analysis) - Յուզբաշյան, Սամվել Սեյրանի / Yuzbashyan Samvel (Հայ-ռուսական (Սլավոնական) համալսարան, 2014)
Борьба с преступлениями против собственности одна из важных, сложных и актуальных задач современности / Սույն ատենախոսությունը նվիրված է խարդախության և դրա համար քրեական պատասխանատվության հիմնախնդիրներին / This dissertation is devoted to the issues of fraud and its criminal liability
ԺԲ.00.05 «Քրեական իրավունք և կրիմինալոգիա, քրեակատարողական իրավունք» մասնագիտությամբ իրավաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2014 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայ-ռուսական (Սլավոնական) համալսարանի գիտական խորհրդի նիստում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Ս. Ավետիսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Ա. Թամազյան, Ա. Պ. Ղուկասյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ «Հայաստանի Հանրապետության ոստիկանության կրթահամալիր» ՊՈԱԿ ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Իրավաբանական գիտություններ, իրավագիտություն / Law