Հրատարակությունները Հայաստանի Հանրապետությունում 2021 թվականին - (:unkn) unknown (My University)
Հայաստանի Հանրապետությունում 2021 թվականի ընթացքում հրատարակչական գործունեությունը բնութագրող քանակական և որակական ցուցանիշների վերաբերյալ ժողովածու: Էլկտրոնային հրատարակություն
[Երևան], [2022]. -51 էջ: աղս.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն