Պետական պարտքի կառավարման ստրատեգիաներ (ՀՀ օրինակով) / Strategies for managing public debt: The case of Armenia - Խաչատրյան, Գոռ Արայիկի / Khachatryan Gor (ՀՀ ԿԳՄՍՆ Երևանի պետական համալսարան, 2020)
1982 թվականի Լատինական Ամերիկայի երկրների պարտքի ճգնաժամից հետո բազմաթիվ զարգացող երկրների համար պետական պարտքի արդյունավետ կառավարումը դարձավ տնտեսական քաղաքականության առաջնահերթություն / Управление государственным долгом стало приоритетом во многих развивающихся странах / Public debt management has become a priority in many developing countries
Ը.00.08 «Մաթեմատիկական տնտեսագիտություն» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2020 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ռ. Ա. Գևորգյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ. Ա. Սարգսյան, Ե. Բ. Հակոբյան ; Սեղմագիր՝ 23 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics