Ներդրումային միջավայր և ձեռնարկությունների ներդրումային վարքագիծ (ՀՀ պղնձամոլիբդենային արդյունաբերության օրինակով) - Հակոբյան, Վահե Մաքսիմի / Hakobyan Vahe (ՀՀ ՖԷՆ տնտեսագիտական հետազոտությունների ինստիտուտ, 2003)
Ուսումնասիրության առարկան՝ Հայաստանի անցումային տնտեսությունում ձևավորված ներդրումային միջավայրում իրական հատվածի ձեռնարկությունների ներդրումույին օպտիմալ վարքագիծն է / Диссертация посвящена изучению инвестиционной среды и инвестиционного поведения предприятия
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսազիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2003 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ՖԷՆ տնտեսագիտական հետազոտությունների ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Մ․ Ս․ Մելքումյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Բ․ Ս․ Մելվինազյան, Ա․ Ս․ Վարոսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 21 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics